Wednesday, 17 October 2012

UUMZONE : Voucher Pizza Hut Percuma Kepada Pelajar UUM


Perhatian kepada warga UUM ,anda nak dapatkan voucher Pizza Hut seperti ini secara percuma?? mudah sgt2.. hanya datang ke booth organizer UNICOM(Campus Youth Club) akan berada di UUM SINTOK, KEDAH (VARSITY MALL)

Senang saja,.. anda cuma perlu "LIKE" page "FB" Campus Youth Club dan "SHARE" di FB korang semua,.. so korang boleh la dapatkan voucher pizza hut, banyak lagi free gift yang menanti anda di sana!!!



#Apa tunggu lagi,..ramai2 la LIKE page tu dan tuntutla voucher anda selagi stok masih ada. Bukan susah sangat pun. Cuma nak xnak jea. so hujung minggu nie leh la tukar selera dan jom ramai-ramai pekena Pizza Hut pulak kannnn,.. nyummm3

Tuesday, 9 October 2012

LifeZone : Kasut Mark Nason Yatz Kaizen


Kasut Mark Nason Yatz Kaizen. Kasut lama Yatz nie.. Beli time Sem 2. Memang lama Yatz pakai. Siap pernah tukar tapak lagi sebab dh haus. Memang banyak berjasa. Tapi sekarang Yatz dah tak guna dia lagi. Hampir rasa nk buang jea sebab dah xguna. Tapi hati nie rasa berat jea. So Yatz simpan jela dalam kotak.

Malang memang tak berbau,.. Semalam, telah berlangsung Majlis Graduasi or Konvokesyen UUM kali ke-25. Dipendekkan cerita,.. time nak graduasi tiba-tiba kasut senior Yatz lekang pulak,.. Memang sadis laa,.. Pada hari yang bermakna tiba-tiba benda nie berlaku. Dia pun call Yatz untuk mintak tolong. Dia mintak Yatz carikan dia gam gajah untuk lekatkan balik kasut dia. Time tu Yatz teringat balik kat Yatz punye kasut lama Yatz tu. so Yatz selongkar balik kotak doremon Yatz. Fuhh nasib baik kasut tu ada...Yatz pun bawak gi Dewan MAS untuk bagi kasut tuu,.. Nasib baik sempat,.. Kalau tak berkaki ayam laaa my senior terima ijazah. 


#Rupanya ada hikmah disebalik Yatz simpan. Kalau dulu kasut tu berjasa membawa yatz gi kuliah.. Semalam ia dah berjasa membawa senior Yatz utuk menerima segulung ijazah.. Alhamdulillah.. Tahniah Along ^_^

 

Monday, 1 October 2012

MusicZone: By My Side by David Choi With Lyric

"By My Side"

I'm just listening to the clock go ticking
I am waiting as the time goes by
I think of you with every breath I take
I need to feel your heartbeat next to mine
You're all I see in everything

I just wanna hold you
I just wanna kiss you
I just wanna love you all my life
I normally wouldn't say this but I just can't contain it
I want you here forever right here by my side

All the fears you feel inside
And all the tears you've cried
They're ending right here
I'll heal your hardened soul
I'll keep you oh so close
Don’t worry; I'll never let you go
You're all I need
You're everything

I just wanna hold you
I just wanna kiss you
I just wanna love you all my life
I normally wouldn't say this but I just can't contain it
I want you here forever right here by my side

No one else would ever do
I've got a stubborn heart for you
Call me crazy but it's true
I love you
I didn't think that it would be you who made it clear to me
You're all I need

I just wanna hold you
I just wanna kiss you
I just wanna love you all my life
I normally wouldn't say this but I just can't contain it
I want you here forever right here by my side

video